Казвам се Ангел Борисов, инженер по Ядрена техника и Енергетика. Обичам да гледам. Харесва ми да виждам. Харесва ми да показвам на другите azтова, което съм видял. По моя начин. Занимавам се с фотография… Занимавам се с фотография от 1994 година, когато филмите в повечето случаи бяха черно – бели, а да се залееш и вмиришеш на фиксаж беше нещо нормално. Тогава снимките не се печатеха, а се копираха и “печаха” и да имаш Крокус-4 Колор-СЛ беше късмет и гордост. Тогава беше хоби. И сега все още е… А вече и професия !?

Този сайтът ми има едничка цел – да представи това, което правя. Да покаже моята гледна точка, какво мога и с какво мога да съм ви полезен. Това, което съм видял. Ще кажете “Има Facebook за целта” – вярно, но напоследък измежду дните на дните и всички котета и кученца дето молят за лайквания, много често почнах да се губя и се уморих да търся… Не че няма да го ползвам… просто това, което считам за ценно ще публикувам тук.

По този повод, ако сте решили да ползвате материали, разположени тук, моля Ви, запознайте се с Условията за ползване и ако може ги спазвайте, за което ще бъда изключително благодарен!

error: