Цвети и Горан

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Ели и Петър
Ели и Петър

Някъде прочетох, че при сватбената фотография най-важното е да уловиш Мига. За това и фотографите обикновено обещават, че ще уловят всички Ваши мигове. Аз не мога да Ви го обещая – всяка сватба е различна, всеки път е различно и моментите никога не се повтарят.

Най-лесния подход за фотографа е документалния. Ако търсите някой, който да документира сватбата Ви, по добре се обърнете към друг – аз няма да мога да го направя. За мен сватбата, това са емоции – поглед, целувка, жест, танц, песен. Ако искате някой ден, докато разглеждате снимките си или ги показвате на внуците си , да си кажете: “Е-е-е-е-е ,голям кеф беше!” – обадете ми се, ще се запознаем, ще поговорим лице в лице и заедно ще решим, аз ли съм Вашия човек и Вие ли ще сте моите хора. Така де, за да се получи, трябва да се харесаме взаимно.

Колко ще платите и какво ще получите?

Ще започна отзад – напред. Общо взето, ще получите снимки на цифров носител. Колко? Нямам никаква идея. част от тях ще бъдат обработени, а част (т.нар. сватбарски снимки – тия дето леля Ви вече ги е снимала и се чуди защо плащате на фотограф за тях, при положение, че и нейния телефон ги е  снимал) ще Ви бъдат дадени във формат и размер, който предпочитате. Ще платите 660 лева за цялостното заснемане на събитието, ако то е в рамките на 8  – 10 часа. Ако Ви трябвам “просто да щракна няколко снимки”, то цената е 130 лева на час. Всички останали подробности относно крайния вид на услугата, вашите идеи, предпочитанията Ви, желанията Ви, предпочитам да уточним като се срещнем.

Ели и Вили
Ели и Вили
error: