www.angelborisov.eu
www.angelborisov.eu

ДА СЕ ПОЧУВСТВАШ ФОТОМОДЕЛ

Да станеш фотомодел е трудна работа – изисква доста време и усилия, много усърден труд и колкото и странно да звучи – учене и търпение. Не всеки става професионален модел, но всеки може да се почувства като такъв, да разбере какво е това, да се позабавлява и естествено да се сдобие със снимки, които да му останат спомен от страхотното преживяване за цял живот. За хора, искащи да преживеят тръпката да се видят като модели, или за тези, които са решили че ще станат такива, но им липсва увереност и опит, или са модели, но искат да се сдобият с още няколко кадъра за попълване на модните си албуми или личен архив, предлагам безплатни фотосесии при TFP условия (какво е TFP можете да разберете тук). Накратко казано това са фотосесии с взаимна изгода – Вие като модел получавате за времето и труда си няколко професионално направени и обработени снимки, а аз  като фотограф обогатявам своето портфолиото.

Сесиите, които предлагам за сега са основно за София и Русе, но не изключвам възможността при интересна идея да снимаме и на друго място. В зависимост от концепция на снимките, метеорологични условия, Вашите предпочитания, време с което разполагаме и т.н., фотосесията може да се проведе на различни места:  навън, в студио, на специално място, на адрес (тук можете да видите предимствата и недостатъците на всяка една от опциите). Самата сесия обикновено продължава до около 3 часа, като идеята ѝ я изграждаме заедно. Гримът и дрехите са изцяло дело на Вас и вашето Въображение, като винаги можете да се допитате до мен – с радост ще Ви подскажа какво би било подходящо за условиията при които ще снимаме.

Преди началото на фотосесията, моделът подписва т.нар. Model Release форма – документ,  даващ ми правото законно да излагам, показвам, продавам, подарявам, публикувам и ползвам снимките, като ако моделът е непълнолетен, това прави негов родител или настойник.

Безплатни фотосесии няма да се правят на модели на модни агенции и / или при условие, че имат договори възпрепятстващи такъв вид снимки.

Ако искате да се запишете за TFP сесия, моля, попълнете Формата за кандидатстване и ако бъдете одобрени, аз ще се свържа с Вас. Тъй като TFP фотосесиите са изцяло на доброволни начала с взаимна изгода, не мога да се ангажирам с конкретни срокове.

error: